Modelowanie i lifting twarzy

Modelowanie i lifting twarzy ma na celu poprawę jej konturów i uwydatnienie kształtu. Dzięki takim zabiegom zyskuje ona harmonijny i widocznie młodszy wygląd. Lifting i modelowanie można wykonać zarówno na samej twarzy, jak i na szyi i dekolcie, aby uzyskać jeszcze lepsze efekty. Przeprowadzamy m.in. masaże z zastosowaniem innowacyjnego urządzenia IMoos. Umożliwia ono bezinwazyjny lifting twarzy, przywrócenie jej owalu oraz poprawę kondycji i sprężystości skóry. Zapraszamy na zabiegi modelujące do naszego salonu w Gdyni!

Bezinwazyjne modelowanie i lifting twarzy

Stosowane przy zabiegach liftingujących urządzenie wyposażone jest w obrotową głowicę, która stymulując krążenie, poprawia pracę komórek. Taki masaż pobudza również produkcję kolagenu i elastyny w skórze, dzięki czemu odzyskuje ona jędrność. Dodatkową stymulację zapewniają emitowane przez urządzenie fale elektromagnetyczne. Pozwalają one na dotarcie do głębiej położonych tkanek i poburzenie zachodzących w nich procesów regeneracyjnych. Z zabiegu mogą skorzystać zarówno osoby pragnące zachować wyrazisty kontur twarzy, jak i dążące do jego skorygowania.

Zabiegi modelujące i liftingujące

W naszym salonie możesz liczyć na kompleksowe wsparcie w dążeniu do uzyskania idealnego owalu twarzy. Przeprowadzamy autoryzowane zabiegi Dr Irena Eris bazujące na innowacyjnych technologiach oraz preparatach o skuteczności potwierdzonej badaniami. Oferujemy szereg zabiegów odmładzających, w tym z zastosowaniem kwasu hialuronowego i biostymulatorów w naturalny sposób pomagających uwydatnić kontur twarzy. Zabiegom modelującym i liftingującym możesz poddać się również w naszym gabinecie medycyny estetycznej w Gdyni.