Zabiegi dla kobiet w/po ciąży

Zabiegi dla kobiet w ciąży powinny być w pełni bezpieczne zarówno dla przyszłej mamy, jak i jej nienarodzonego dziecka. Nie mogą też powodować dyskomfortu wynikającego np. z konieczności długotrwałego przebywania w jednej pozycji. Doskonale to rozumiemy i dokładamy wszelkich starań, aby zarówno przyszłe, jak i świeżo upieczone mamy mogły zadbać o swój wygląd i pozwolić sobie na chwilę relaksu podczas naszych bezpiecznych zabiegów kosmetologicznych. Wykonujemy je z zastosowaniem naturalnych preparatów, które mogą być stosowane przez kobiety w ciąży oraz karmiące piersią.

Zabiegi dla kobiet po porodzie

Po urodzeniu dziecka wiele kobiet zmaga się z problemem utraty jędrności skóry, pojawiają się też rozstępy. Dotyczy to w szczególności brzucha, którego skóra znacznie się rozciąga, gdy dziecko rośnie. Świeżo upieczone mamy często zmagają się też z nadmiarem kilogramów czy cellulitem. Rozwiązaniem pomagającym zwalczyć wszystkie te objawy może być skorzystanie z masażu ujędrniającego urządzeniem IMoos. Stymuluje ono naturalne procesy w tkankach, przyspiesza ich regenerację. Dzięki nasileniu metabolizmu komórkowego masaż przyczynia się też do zwiększenia efektywności spalania tłuszczu oraz redukcji cellulitu.

Pielęgnacja dla przyszłych mam

Okres ciąży związany jest z wieloma zmianami w wyglądzie i funkcjonowaniu ciała przyszłej mamy. W wyniku zmian hormonalnych mogą pojawić się zmiany skórne, zwiększona skłonność do alergii czy przesuszenie skóry. Cera wymaga specjalistycznej pielęgnacji, jednocześnie jednak wiele zabiegów nie powinno być wykonywanych u kobiet spodziewających się dziecka. Odpowiadając na szczególne potrzeby przyszłych mam, przygotowaliśmy dla nich specjalną ofertę z zakresu kosmetologii. Obejmuje ona bezpieczne zabiegi pielęgnacyjne, oczyszczanie twarzy czy ujędrniające masaże.